Tapahtumat

Ilmoittautuminen tapahtumiin aukeaa noin 2 viikkoa ennen kutakin tapahtumaa, ja se tapahtuu TÄÄLLÄ (www.varaaheti.fi/artofdressage). Ilmoittautuessasi järjestelmä kysyy lisätietoja, jolloin voit ilmoittaa osallistuvan ratsukon ja osallistuessasi koulurataharjoituksiin myös ratsastamasi ohjelman. Samaa kenttää voi käyttää muiden lisätietojen antamiseen järjestäjälle. Vastauskentän voi myös jättää tyhjäksi, se ei estä varauksen tekoa. Hallikauden koulurataharjoituksissa ratsastetaan lyhyen radan ohjelmia, ulkokauden koulurataharjoituksissa pitkän radan ohjelmia.

Mikäli haluat muuttaa varaustasi maksamisen jälkeen, ole yhteydessä meihin: info@artofdressage.fi

Huomaathan, että varaukset on tehtävä viimeistään 24 h ennen tapahtumaa ja peruttava 2 päivää ennen tapahtumaa. Hyväksyttyjä maksutapoja on laaja kirjo MobilePaysta luottokortteihin ja verkkomaksuun.Koulurataharjoitukset lauantaina 11.3. klo 16-18.40
Tule ratsastamaan valitsemasi lyhyen radan kouluohjelma, saat palautteen ja mahdollisuuden työstää joitain radan kohtia uudelleen. Aikaa radalla 20 minuuttia / ratsukko. Hinta 30 € (sis. alv.)
Verryttelyaikaa on hallissa 20 minuuttia eli edellisen ratsukon suorituksen ajan. Verryttelevä ratsukko väistelee suorittavaa ratsukkoa. Myös ulkokenttää voi käyttää verryttelyyn omalla vastuullaan.
Halli on lämpöeristetty, muttei lämmitetty.

Kevään muut rataharjoitukset:
1.4.
15.4.
29.4.
10.5.